2017 ÖSYS Kılavuzunda “30.03.2012 tarihi itibariyle bir mesleğe yönelik program uygulayan ortaöğretim kurumlarından mezun olan veya öğrenim görmekte olan öğrenciler için ek puan uygulanacaktır.” ifadesi yer almaktadır. Spor Lisesi/Spor Bölümü mezunu öğrencilerle ilgili olarak bu ifade uyarınca tekrar değerlendirme yapılıp yerleştirme puanları güncellenecektir. Bu nedenle Özel Yetenek Sınavına Alan içi (Spor Lisesi Çıkışlı) katılan adaylar Lise kayıt tarihlerini bildirir belgelerini 11.08.2017 tarihi saat 17:00’ye kadar Yüksekokul Sekreterliğine şahsen, e-posta ya da faks yoluyla ibraz etmeleri gerekmektedir.

Güncellenen Sonuç listeleri en kısa zamanda ilan edilecektir.

Fax: 0374 2534636

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı