DEĞERLİ ÖĞRENCİ ADAYLARIMIZ

KAYIT TARİHLERİ

Kesin Kayıt Tarihleri: 23 - 25 Ağustos 2017

Yedek Adayların Kayıt Tarihleri: 5 Eylül 2017'  de Başlayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın 2017 LYS Sonuç Belgesi çıktısı.
  2. Adayın Mezun Olduğu Ortaöğretim Kurumundan Aldığı Diplomanın Aslı ya da Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesinin Aslı. (Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
  4. 29 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi. (29 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
  5. 6 Adet 4,5 X 6 cm Boyutunda, Yeni Çekilmiş Renkli Fotoğraf( Fotoğraflar kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olacak)

7-Tam teşekküllü Hastaneden (Devlet Hastanesi, Üniversite Hastanesi veya Özel Hastane) “Fiziksel Aktivite ve Spor Yapmasında Engel Yoktur” ibaresi olan HEYET RAPORU

8- Milli sporcu kontenjanından giren öğrencilerin resmi onaylı Millilik belgesinin aslı.

9- Başka Üniversitelerde kaydı olan öğrenciler ilgili üniversitedeki ve YÖKSİS deki kayıtlarını sildirerek kayıt olmaya geleceklerdir.

10- Antrenörlük Eğitimi Bölümüm I. Öğretim, Antrenörlük Eğitimi Bölümüm II. Öğretim, Spor Yöneticiliği Bölümü I. Öğretim ve Spor Yöneticiliği Bölümü II. Öğretime kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıt esnasında isteğe bağlı 1 yıl İNGİLİZCE HAZIRLIK sınıfı tercihlerini belirtmek zorundadır.

KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ KAYDA KESİNLİKLE KENDİSİ GELECEKTİR.

AKSİ HALDE ÖĞRENCİNİN KAYDI YAPILMAYACAKTIR.

Not-1 :Öğrenciler, kayıt yaptırmaya gelmeden önce lise diplomasının ya da geçici mezuniyet belgesinin en az 3’er adet fotokopisini çektirerek yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kayıt yapıldıktan sonra öğrenci şahsi dosyasından bu tür evraklar öğrenciye verilmeyecektir.

Not-2 Yedeklerin kayıtları Asil kayıtlar bittikten sonra sıra ile çağırılarak yapılacaktır.

Yedek adaylardan; asil adaylardan istenilen belgelerin tamamı isteneceğinden adayların kayıt belgelerini hazır bir şekilde bulundurmaları gerekmektedir.

Adaylar kendilerine bildirilen tarihler arasında kayıt yaptırmakla yükümlüdürler.

İletişim: 0374 253 45 71

Dahili Telefonlar

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2017

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2040