2020 ÖZEL YETENEK SINAVI ÖZ GEÇMİŞ DOSYA TESLİMİ VE 400 MT KOŞU TARİH VE SAATLERİ

21 Ağustos 2020

DEĞERLİ ADAYLAR

2020 YILI ÖZEL YETENEK SINAVI TÜM KADIN ADAYLARIN ÖZGEÇMİŞ DOSYA TESLİMİ VE 400 MT KOŞU TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

2020 YILI ÖZEL YETENEK SINAVI TÜM ERKEK ADAYLARIN ÖZGEÇMİŞ DOSYA TESLİMİ VE 400 MT KOŞU TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GELİRKEN AŞAĞIDAKİ HUSUSLARA DİKKAT EDİNİZ

TÜM ADAYLARIN VE KAMPÜS İÇERİSİNE GİRECEK HERKESİN (Yakınları da dahil) HES KODU (HayatEveSığar Uygulamasından yada 2023 SMS göndererek) ALMALARI ZORUNLUDUR.

• Adayların; tercihen tek başına kampüse gelmesi önerilmekle birlikte, yanlarında  birinci derece yakını olmak koşuluyla en fazla 2 (iki) kişi gelebilir (Anne-baba veya kardes).
  • Covid 19 önlemleri kapsamında soyunma odası tahsis edilmesinin yasak olması sebebiyle adayların sınav alanına sınav kıyafetiyle hazır bir şekilde gelmeleri gerekmektedir.
  • Adayların; sınav evraklarını teslim ederken evrak sıralamasına uymaları, kampüsteki kırtasiyelerin kapalı olması nedeniyle kırtasiye işlemlerini (fotokopi vb.) kampüse gelmeden önce halletmeleri gerekmektedir.
  • Tüm adaylar kampüse maske ile gelmek zorundadırlar. Sadece 400 metre koşu testinde isteğe bağlı olarak adaylar maskelerini çıkartabilirler.
  • Adaylar, sadece kendilerine belirtilen gün ve saatlerde teste katılabilirler. Diğer gün ve saatlerde kampüse girişleri kabul edilmeyecektir.
  • Adayların; sınav öncesinde ve esnasında sınav görevlileri ile yakın temas kurmamaları ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri rica olunur.
  • Adayların; sınav boyunca sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri ve sınavları biter bitmez kampüs dışına çıkmaları kendisi ve toplum sağlığı açısından önemle rica olunur.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Prof. Dr. Ümid KARLI