BU FIRSATI KAÇIRMA

10 Mart 2020

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde üniversitemiz ev sahipliğindeki 06-07 Nisan 2020 tarihinde "Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı" Batı Karadeniz bölgesinde bulunan 12 paydaş üniversite işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarına yaklaşık 200 firma ile 50.000 den fazla öğrencinin ziyaret etmesi planlanmaktadır. Siz değerli öğrencilerimizin, mezunlarımızın kariyer gelişime katkı sağlamayı umduğumuz fuarda; Cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları Ofisinin "Yetenek Her Yerde" teması ile oluşturduğu platformda katılımcı firmalar ile öğrencilerimiz/ mezunlarımız iş, staj görüşmeleri yapabileceklerdir. Ayrıca konferans, söyleşi, atölye çalışması, vb. etkinlikler planlanacaktır.

Bu organizasyon da sende yeri yerini mutlaka al. Bu fırsatı kaçırma.

KAYIT İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

KAYIT SÜRECİ İÇİN FOTOĞRAFLARI TAKİP EDİNİZ.

FAKÜLTE DUYURULARI